Op een praktische manier weten zij onze mensen te stimuleren en motiveren

Op een praktische manier weten zij onze mensen te stimuleren en motiveren

Op een praktische manier weten zij onze mensen te stimuleren en motiveren

This post is also available in: Nederlands

Hanneke kwam op ons pad via een wederzijdse zakenrelatie. Ik wilde graag onze afdeling sales en marketing nieuw leven in blazen omdat een nieuw iemand daar de leiding kreeg, en omdat met zowel eigen winkels als verkoop aan bedrijven soms niet duidelijk was hoe bepaalde zaken het best opgepakt moesten worden. Vanaf dag 1 klikte het prima tussen Hanneke en eigenlijk iedereen. Op een praktische manier weet Hanneke onze eigen mensen te stimuleren en motiveren. Er is een prachtige samenwerking ontstaan waarbij steeds meer ideeën vanuit ons bedrijf komen, en dat was net de bedoeling. Hanneke: dank voor je pragmatische manier van werken: dat past fantastisch bij ons!

~ Bas Vermeulen
Vermeulen & Den Otter