Er lag snel een gedegen plan van aanpak op tafel

Er lag snel een gedegen plan van aanpak op tafel

Er lag snel een gedegen plan van aanpak op tafel

This post is also available in: Nederlands

Wij hebben dit jaar Vastgoed Totaal (gevestigd in Bakel) begeleidt bij de opstart en lancering van hun nieuwe bedrijf. Vastgoed Totaal ondersteunt en begeleidt in iedere fase van bouwen of wonen. Dit bieden zij aan middels de drie disciplines die zij in huis hebben: de makelaar, de bouwmanager en de woonstylist.
Bij dit project zijn we begonnen met het doen van een onderzoek onder de lokale bevolking, met de vraag of zij open zouden staan voor een vastgoed bedrijf die de gehele ondersteuning biedt bij woningkoop/-aankoop, bouw of verbouwing. Dit bleek positief te worden ontvangen. Op basis van de resultaten uit dit onderzoek hebben we de bedrijfsnaam bedacht en een passende slogan: Realistisch wonen en bouwen.

Om het concept snel en eenvoudig uit te leggen aan mensen hebben we de huisstijl opgedeeld in 3 functies en thema’s: de makelaar, de bouwmanager en de woonstylist.

Dat is vervolgens uitgewerkt in elke uiting die nodig was om het bedrijf sterk en opvallend te positioneren. Vastgoed Totaal vestigde zich in een nieuwe locatie midden in het dorp. Op een prominente plek, waar mensen hun altijd kunnen zien en makkelijk en snel kunnen binnenlopen voor een vraag of afspraak. Het concept slaat aan!

Het onderliggende onderzoek heeft ons alle informatie gegeven om een krachtig concept neer te zetten. We wisten waar de doelgroep behoudend is en wat voor hen belangrijk is bij de bouw, verbouw of koop, verkoop van een huis of gebouw. Alle deze informatie is op een dusdanige manier verwerkt in de uitwerking van de nieuwe huisstijl dat het aansluit bij de behoefte van de doelgroep.

Lees hierbij de referentie van Bernard van den Heuvel van Vastgoed Totaal:

Bernard van den Heuvel: “Een tijd geleden liepen wij met de gedachten om een nieuw concept in de markt te gaan zetten. In grove lijnen hadden we hier onze gedachten over, maar hoe nu verder?” 

“We hebben Hanneke van Creatie Maakt Alles hierbij betrokken. Een frisse, nuchtere en reële blik gaf onze gedachten een extra boost. Er lag snel een gedegen plan van aanpak op tafel, van marktonderzoek tot lancering van het gehele plan.” 

“Hierbij hebben we samen doelstellingen bepaald met betrekking tot op te leveren marktonderzoeken, bedrijfsnaam, huisstijl, website, beletteringen vervoer, pand, verkoopborden, etc. De uitdagende planning hierin is dankzij Hanneke volledig geslaagd met een geweldig eindresultaat. Ook bij aanvulling als een lay-out voor verkoopbrochure hebben we weer op de kracht van Hanneke’s meedenken, punctualiteit, inzicht en drive kunnen rekenen.”

“In één woord geweldig!“