3-daagse workshop de menselijke factor

3-daagse workshop de menselijke factor


Wil jij met communicatie sturing geven aan je medewerkers of teamleden? 
Leren eerlijk en direct te zijn en toch gewaardeerd worden? 
Of jouw medewerkers zodanig coachen dat ze hun werkzaamheden beter uitvoeren?

Herkenbaar? Nieuwsgierig naar hoe je dit kan aanpakken?
Volg dan de compacte workshop ‘De menselijke factor’,
een workshop over begrijpen en begrepen worden.

Waarom de 3-daagse workshop ‘De menselijke factor’ ?

Het is voor een bedrijf van vitaal belang dat persoonlijke interacties op een hoog niveau verlopen. Door meer kennis op te doen over menselijk interactie, krijg je meer grip op situaties en wordt het aansturen van mensen gemakkelijk en leuk.

Daarbij kan efficiënt communiceren je veel tijd besparen. Door de kern aan te pakken is het mogelijk om een verandering van gedragspatronen te bewerkstelligen.

De menselijke factor speelt een grote rol bij een prettige samenwerking. Een goede sfeer zorgt ervoor dat er betere resultaten worden geboekt. In de workshop verkrijg je kennis die je direct kunt toepassen, zodat ook jij de menselijke factor beter onder controle krijgt!

Wat leer je?

Kortom, je leert in deze workshop meer vat te krijgen op de menselijke factor, waardoor er een productievere omgeving wordt gecreëerd. Ook worden je communicatieve vaardigheden verbeterd, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande communicatie.

Wat levert het op?

Na deze workshop ben je in staat om communicatie gericht te gebruiken; om problemen op te lossen en om medewerking te verkrijgen. Ook kun je hierna met succes omgaan met je eigen emoties en die van anderen.

Algemene informatie

Trainer Mike Heyl
Vorm De 3-daagse workshop bestaat uit een theoretisch en interactief gedeelte. Het theoretische en interactieve gedeelte is minder uitgebreid en er is minder ruimte om in te gaan op je persoonlijke eigenschappen en vraagstukken.
Duur 3 dagen (1 dag per week)
Datum nntb
Tijd 09.00 – 16.00 uur
Locatie nntb
Prijs € 100,- per persoon, per dag + € 15,- per lunch.

(indien je een zakelijke factuur wilt komt de 21% BTW er nog bij)

Let op er zijn ± 12 plaatsen beschikbaar!

 
Meld je nu aan