Referenties

Klanten die over ons vertellen

Hoe kunnen we nu beter laten zien hoe Creatie Maakt Alles werkt dan het onze eigen klanten te laten vertellen? Op deze pagina tref je meerdere klant verhalen waarin vertelt wordt hoe wij bijdragen aan het succes van bedrijven en hoe onze samenwerking wordt ervaren. Wil je in contact komen met een klant van ons, om naar hun ervaringen te vragen? Laat het ons even weten.

Hanneke kwam op ons pad via een wederzijdse zakenrelatie. Ik wilde graag onze afdeling sales en marketing nieuw leven in blazen omdat een nieuw iemand daar de leiding kreeg, en omdat met zowel eigen winkels als verkoop aan bedrijven soms niet duidelijk was hoe bepaalde zaken het best opgepakt moesten worden. Vanaf dag 1 klikte het prima tussen Hanneke en eigenlijk iedereen. Op een praktische manier weet Hanneke onze eigen mensen te stimuleren en motiveren. Er is een prachtige samenwerking ontstaan waarbij steeds meer ideeën vanuit ons bedrijf komen, en dat was net de bedoeling. Hanneke: dank voor je pragmatische manier van werken: dat past fantastisch bij ons!

Bas Vermeulen

Vermeulen & Den Otter

Marketing - In 1,5 uur heb ik Hanneke verteld wat ik met mijn bedrijf wil doen. Hanneke luisterde aandachtig. Zes weken later 'viel ik van verbazing uit mijn stoel'. Precies datgene wat ik wil. Ze heeft een schitterend logo voor mij gemaakt, met tiptop huisstijl voor mijn complete communicatie!

Joost van Gerven

Land of Growth

Mike Heyl is bij Hato BV te Sittard actief als adviseur. Mike heeft als belangrijkste bijdrage het begeleiden van het reorganisatietraject. Dat reorganisatietraject heeft als voornaamste doel een efficiënter en effectiever doen samenwerken van onze medewerkers.

Paul Obers

Hato BV

Frumarco werkt al ruime tijd samen met Business Improvement Center. De vraagstukken Organisatie, boekhouding/financiën en de invulling van de marketing worden op een zeer pragmatische manier ingevuld. De positieve hands-on mentaliteit, gecombineerd met een ruime vakkennis draagt nog dagelijks bij aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Paul Visschers

Frumarco BV