Social media updates in jouw huisstijl

Social media updates in jouw huisstijl

Checking email box and reading messages with congratulation of winning using modern smartphone connected to 4G internet in coworking office

Social media updates in jouw huisstijl

Social media updates in jouw huisstijl

This post is also available in: Nederlands

Herken je dat? Je wilt regelmatig een bericht met een mooie afbeelding plaatsen op jouw Linkedin, Facebook of Instagram pagina, maar de afbeeldingsformaten zijn op ieder platform anders en je kunt er je logo niet even makkelijk aan toevoegen… Wij hebben de oplossing. Super eenvoudig en je hoeft er maar eenmalig in te investeren. Hierna kun jijzelf of iemand bij jou op kantoor zelf professionele afbeeldingen voor bij de social media post updates maken.

Hoe wij dit doen?

We werken met een online applicatie waarin wij van elk type post update die jij gaat gebruiken (bijvoorbeeld voor Linkedin en voor Facebook) een template maken. Deze template wordt voorzien van jouw logo, huisstijl en een passend lettertype. Nadat we alle templates voor je hebben opgemaakt en klaargezet geven wij je toegang tot deze gratis (!) online tool. Je krijgt een korte telefonische instructie met uitleg hoe deze online tool werkt… en hop je kunt aan de slag. Vanaf dan kun jij op elk moment een professionele afbeelding opmaken die je bij jouw Facebook of Linkedin update plaatst. In de juiste afmeting, voorzien van jouw logo. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste afbeelding er in te plaatsen en een passende tekst in het tekstkader plaatsen.

Nieuwsgierig?

Wil jij meer weten van deze maatwerk social media templates? Neem dan even contact met ons op. Er zijn 3 design pakketten (of natuurlijk maatwerk) waaruit je kunt kiezen die variëren in prijs van €500,- tot €700,- ex BTW. Zie de afbeeldingen hieronder om te zien wat ieder pakket inhoudt.[vc_images_carousel images=”4783,4784,4779″ img_size=”large” autoplay=”yes” wrap=”yes” title=”Social media design pakketten” css=”.vc_custom_1529525011091{margin-right: 0px !important;}”]