Restyling horeca-app ‘Sjift’

Restyling horeca-app ‘Sjift’

Restyling horeca-app 'Sjift'

Restyling horeca-app 'Sjift'

This post is also available in: Nederlands

Voor Nostradamus heeft Creatie Maakt Alles een restyling doorgevoerd voor de app ‘Sjift’. De applicatie ‘Sjift’ is een nieuwe horeca-app, die het voor de horeca-werkgever mogelijk maakt om eenvoudig en effectief diensten van medewerkers te plannen. Binnen de app kunnen de horeca-medewerkers ook een wijziging of het ruilen van een dienst (shift) aanvragen bij hun werkgevers en collega’s.

Voor deze app heeft Creatie Maakt Alles een restyling doorgevoerd met als belangrijkste functie een goed uitgebalanceerd en strak design dat duidelijk communiceert. Inclusief het uitwerken van een guideline (met alle design specificaties) ten behoeve van de technische ontwikkeling.